Ohjeita artikkelin kirjoittajille

Kai Hakkarainen on kirjoittanut mainion opasartikkelin kansainvälisen tiedeartikkelin kirjoittajille. Sitä saa luettavaksi Academian sivuilta. Academia.edu on mainio maksuton tieteellinen artikkelipalvelu.

Kai Hakkarainen (University of Helsinki, Faculty of Behavioural Sciences) just uploaded a paper on Academia.edu:

Kai Hakkarainen (2015) Ohjeita kansainvälisen tieteellisen artikkelin kirjoittamiseksi by Kai Hakkarainen

Tässä ohjeessa annan erityisesti sosiaalitieteen kontekstissa ohjeita kansainvälisen tieteellisen artikkelin tuottamiseksi. Käsittelen akateemisen kirjoittamisen prosessia ja erilaisia julkaisutyyppejä. Kuinka tutkielmasta voi työstää kansainvälisen artikkelin käsikirjoituksen, kuinka sitä tulisi jäsentää, miten valita julkaisufoorumi, kuinka muuttaa kriittinen vertaisarviointi oman tutkimuksen edistamisen voimavaraksi. Käsittelen myös yhteisjulkaisujen ja artikkeliväitöskirjojen merkitystä ja sitä kuinka tavallinen intohimoinen opiskelija voi tutkimusyhteisön antamien siipien varassa oppia lentämään luovan älyllisesti. Oppaan liitteissä kuvataan empiirisen artikkelin rakennetta, tyypillistä vertaisarviointia ja siihen vastaamista.

Research Interests:


Kategoriat:Media, Uutiset

Avainsanat:

1 vastaus

  1. Hyvää apua kirjoittajille saa täältä: http://www.refme.com . Se on maksuton ja skaalautuva referenssiohjelmisto lähteiden hallintaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: